Bijbeltekst van de dag

Verhuur kerk te Eersel

De kerk in Eersel (Markt 38), bouwjaar 1813, heeft een uitstekende akoestiek en is te huur voor onder meer:

• huwelijksinzegening

• burgelijk huwelijksvoltrekking

• begrafenis / uitvaart

Voor rouwen en trouwen is de geloofsgezindte niet van belang. Ze zijn ook in eigen kring mogelijk.

Voor het burgerlijk huwelijk kunt U liefst eerst contact opnemen met de gemeente Eersel, ook voor de bezichtiging van de kerk voor dat doel.
Telefoonnummer van het gemeentehuis is 0497 531300.

De kerk heeft 120 zitplaatsen waarvan 40 op het balkon.

Er is ook een aparte ontmoetingsruimte / vergaderruimte voor ca 30 personen. Ook deze kan worden gehuurd, zie daarvoor onder 'Zaalverhuur'.

Beheerders:
0497 53 55 03
0497 51 51 69

Impressie van het voltrekken van het burgerlijk huwelijk gevolgd door de kerkelijke inzegening.
In dit geval zelfs heel bizonder omdat het een Zweeds-Nederlands huwelijk betreft, dat bevestigd werd door de Zweedse predikant, die werkzaam is in Nederland.

Voor een impressie daarvan, klik dan op de foto