Bijbeltekst van de dag

Kerkvisie

Hoe kunnen en willen we kerk zijn in de toekomst.

Kerkzijn in deze tijd

Kerkzijn

Welk beleid moet worden ontwikkeld voor de komende jaren? Ontwikkelen van dat beleid is de besturende verantwoordelijkheid van de kerkenraad. Daarom heeft een groepje gemeenteleden op verzoek van de kerkenraad zich gebogen over de toekomst van de Kerk en over die van onze gemeente in het bijzonder. In drie hoofdstukken (Zoeken wij de Mensen?; Een belijdende Kerk; Werk aan de Winkel) zijn verkenningen en ideeën vastgelegd. In het slothoofdstuk (Kerk te zijn in deze Tijd) worden concrete uitwerkingen van die ideeën geïnventariseerd.

>> meer

Beleidsplan 2015..2019

Een beleidsplan is een uiting van de plannen, de strategie en visie die een organisatie heeft. Het is een zakelijke benadering van de organisatie en daarmee ontstaat spanning binnen een kerkelijke omgeving; wij zijn namelijk meer dan een organigram en vergadering.

>> meer

Download het pdf bestand.