Toekomstvisie

Welk beleid moet worden ontwikkeld voor de komende jaren? Ontwikkelen van dat beleid is de besturende verantwoordelijkheid van de kerkenraad. Daarom heeft een groepje gemeenteleden op verzoek van de kerkenraad zich gebogen over de toekomst van de Kerk en over die van onze gemeente in het bijzonder. In drie hoofdstukken (Zoeken wij de Mensen?; Een belijdende Kerk; Werk aan de Winkel) zijn verkenningen en ideeën vastgelegd. In het slothoofdstuk (Kerk te zijn in deze Tijd) worden concrete uitwerkingen van die ideeën geïnventariseerd.

Toekomstvisie (direct te lezen)

Kerk te zijn in deze Tijd

Wanneer u een afdruk van het rapport wilt hebben kunt het via onderstaande link downloaden.
U hebt dan de keus tussen het "bestand openen" en het "bestand opslaan". Kies voor opslaan.

Als het bestand bij het downloaden direct MS-Word opstart kunt u de tekst bewaren op uw computer via het MS-Word menu Bestand > Bewaren als ...
Neem bij problemen contact op met de webmaster.

Toekomstvisie (Word versie)

Kerk te zijn in deze tijd   (110 kb)